booking.com
Otel Rezervasyon

Bölge / Ülke / Şehir


Giriş Tarihi


Çıkış Tarihi




Forum

Yiyecek - İçecek
  • yemek isimlikleri (1 cevap)
    29.10.2013, 01:14:02 - BaR_LoRDu
    Merhaba Arkadaslar
    bana istanbulda guzel Yemek isimliklerini takabilecegim ekipmanlar lazim. bilgisi olan var ise ve paylasirsa sevinirim.
    icerigi ve kalibi ben hazirlayacagim sadece sunumunu yapmak icin gerekli olan ekipman lazim.bi tutturgac olabilir vb.
    Cevaplar


    Merhaba, Aşağıdaki linkte bulabilirsiniz ayrıca Kasımpaşa'da Galeri Kristal'de veya benzer firmalarda bu tarz ürünleri bulmak mümkün. http://www.otimsan.com/hotel/urunler/mimari-yonlendirmeler/acik-bufe-yazilari iyi çalışmalar,
    01.11.2013, 22:04:29 - Alpaslan Özoral


  • Fosforlu show şişeleri
    28.11.2009, 16:19:34 - g.ece
    Bar Show Şişesi


    Merhaba Arkadaşlar,

    Fosforlu show şişeleri istek üzerine sitemiz üzerinden satışa sunulmuştur. Bar showlarına renk katmak isteyenler aşağıdaki linkten detaylı bilgiye ulaşabilirler.

    http://www.kokteyll.com/show-sisesi.php

    İyi Bayramlar!!!
    kokteyll.com Admin
  • OTELLERİNİZ MUTFAĞINA KOMPLE PERSONELİMLE SEZONLUK YILLIK MUTFAK HİZMETİ (4 cevap)
    13.04.2009, 15:42:12 - erko
    TESİSLERİNİZ MUTFAĞINDA YETERLİ SAYIDA PERSONELLE PAKET BİR ÜCRET KARŞILIĞI HİZMETE TALİBİZ 0 544 346 76 04
    Cevaplar


    yaw arkadas her seyin suyu çıktı bu antalyanında suyunu çıkardılar her sey dahil ile beraber servis ve bar departmanin iyice suyu çıktı.eger otomasyona gidebilseler zaten bunlar garson diye bir sey almayacaklar zaten garson almiyorlar ki tabak toplasan yeter yani hepsi bu kadar arkadaslar sizlerede selamlarimi ve saygılarımı sunarim Allah yardımcınız olsun.
    25.03.2013, 20:11:31 - şeref



    zaten bu tasörenler bu sektörü bu hale getirdiler otelleri parsellemisler bunlar.. ana firma tasören alt firma b firması c firması gibi terimler ortaya cıktı.bu nedir böyle arkadas para kazanmak cok zor hale geldi ensesi kalın adamlar yüzünden bizde yasamak istiyoruz.terbiyesizligin alemi yok.kurtlar sofrası antalyaya hosgeldiniz allah sizlere kolaylık versin..
    03.04.2012, 18:54:47 - şeref

    yav bu ne anlamaış değilim paket program yav mutfaklar ayaklar altına alındı sizin gibi insanlar yüzünden kalifiye usta yok hayret bir şey murat
    10.05.2010, 16:47:58 - murat

    bir siz eksiktiniz.bu işleri yapacak.
    08.12.2009, 14:48:46 - ibrahim
  • Türk Mutfağında Kahvaltı Semineri
    30.03.2009, 19:02:25 - admin
    2007 yılında ilkini düzenlediğimiz Gıda Güvenliği Seminerinden sonra, Bu yıl 20 Nisan 2009 tarihinde “Türk Mutfağında Kahvaltı” seminerini düzenliyoruz. Seminerin amacı; Dünya’da önemli mutfaklar arasında yer alan Türk Mutfağı’nın ve Türk Mutfağı’nda kahvaltı kültürünün, ayrıntılı bir şekilde araştırarak ve tartışarak; eğitim kurumları ile yiyecek-içecek sektörünün gelişimine katkıda bulunmaktır. Seminer Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezinde, Kırmızı ve Mavi Salonda paralel oturumlar şeklinde, 4 oturum olarak gerçekleşecek ve tek günde tamamlanacaktır.
    Sunulan bildiriler seminerin sonunda bir kitapta toplanarak Anadolu Üniversitesi tarafından basılacaktır. Türk Mutfağı Araştırma Merkezi olarak, Türk Mutfağının önemli bir bölümünü oluşturan Kahvaltı Kültürü seminerine bildiri sunan tüm akademisyen ve uzman arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arada seminerin hazırlanmasında emeği geçen ve katkı sağlayan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Gelecek yıl da, Türk mutfağının diğer önemli bir konusu olan “Türk Mutfağında Tatlı Kültürü” üzerine bir seminer düzenlemeyi düşünüyoruz; bu konunun da enine boyuna tartışılmasını arzuluyoruz.
    20 Nisan 2009 Pazartesi Anadolu Üniversitesinde görüşmek umuduyla saygılar sunuyorum.

    Doç.Dr. Dündar DENİZER
    Türk Mutfağı Araştırma Merkezi Müdürü
    Anadolu Üniversitesi -Eskişehir

    http://tumabconf.anadolu.edu.tr/
  • FOTOĞRAFÇIYA ORTAK ARANIYOR
    30.03.2009, 12:48:21 - cevdet
    KEMER BULUNAN 1000 KİŞİLİK OTELE ORTAK ARANIYOR KİRASI 20.000 AURO DUR 5000 AURO PEŞİN VERİP KALAN 5000 AURO DA HAZIRAN 1DE ODEYECEKTIR. OTEL RUS VE AVRUPALI MÜSTERILERI VAR İLGİLENEN ACIL 05352064245 CEVDET
  • TÜRES’ten sektöre bir hizmet daha…
    27.03.2009, 20:09:28 - admin
    TÜRES’ten sektöre bir hizmet daha…

    Kuruluşundan itibaren sektöre birbirinden önemli kazanımlar sağlayan Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES), sektöre büyük bir hizmet daha sunuyor. 25 Mart 2009 tarihinde ilki gerçekleştirilecek olan ve her ay icra edilerek geleneksel yapı kazandırılan TÜRES KONUŞMALARI sektörün geleceği için kaçırılmaz fırsat niteliğinde.
    TÜRES KONUŞMALARI’nın ilki, 25 Mart 2009 tarihinde TÜRES Genel Merkezi’nde gerçekleşiyor. İlk oturumun misafiri İstanbul Tarım İl Müdürü Sayın Ahmet Kavak.

    Ahmet Kavak ile yapılacak serbest söyleşide aşağıdaki konular ele alınacaktır.
    - 2009 gıda güvenliği yılı
    - Gıda işyerlerinde ruhsatlandırma
    - Güvenli gıda üretimi
    - Güvenli gıda dağıtımı
    - Soğuk zincirin işleyişi
    - Güvenli gıda tüketimi
    - Alo 174 Gıda hattı


    PROGRAM
    Başlama : 19:00
    1. oturum : 19:00 – 19:45
    Dinlenme : 19:45 – 20:00
    2. oturum : 20:00 – 20:45

    KATILIM DURUMUNUZ VE İLETİŞİM İÇİN,

    TÜRES Genel Sekreteri
    Mehmet Akif GÜLAL

    Turgut Reis Mah,E5 Blok B 148 No:24
    Giyim kent/Esenler/İstanbul
    Tel: 0212 438 15 90
    Fax: 0212 438 26 61
    Cep: 0546 772 44 14
    Email: info@tures.org
  • meslek değerleri.
    23.03.2009, 13:15:18 -
    iki değerli insan tanıdım orda teyfik bey ve ümit bey herkese başarılar diliyorum
    saygılar.
  • yiyecek içecek camiası birbirine destek olmalı (6 cevap)
    23.03.2009, 13:12:16 -
    geçenlerde hilton dalaman için iş görüşmesine gttim,meslekte bize emeği gecen eski abilerimi,dostlarımı gördüm,eski bir hiltoncu olarak cok mutlu oldum,ıstanbul hılton banquet çalıştıgım dönemlerde bir okul gibiydi ve bende o okulda eğitim almış bir çalışan olarak duygulandım.ergun abiler vardı o dönemlerde ceylan abiler,alp abiler,hasan abiler hepsi kendince birer degerdi ve adını anımsayamadığım tüm diğer dostlar.ama bir gercek varki,gördüğüm bazı seyler ne yazıkki üzücü,meslekdaşlarımız,abilerimiz ve dostlarımız birbirine yardımcı olmuyor,insanlar kendi aralarında bir kaos yasıyorlar,
    bu camiadaki bütün abilerime ve dostlarıma sesleniyorum,f&b ciler bu kadar sahipsizmi yaa...mahir...
    tüm dostlara saygılar.
    Cevaplar


    yaw arkadas her seyin suyu cıktı antalyada.bu antalyayı bu hale getirenler utansın.turizmin düstügü duruma bak sadece zenginler para kazaniyor ensesi kalınların nesesi daha da kalın oluyor.taşören her yere girdi.ana firma alt firma b ve c derken bu işin pili bitti.insanları bir ticari mal gibi görüp al birini vur ötekine yapıyorlar nerde adalet hak hukuk herkes kendi kabını doldurma pesinde .....hadi sizlere kolay gelsin selamlar
    25.03.2013, 20:15:34 - şeref



    serra hanım bnmle iletişime geciniz mahir başkan 05346405427
    23.09.2009, 14:19:28 - mahir başkan

    herkese selamlar Türkiye otellerinde mutfak bölümünün nasıl yukarı bir ivme izlediğini sanırım hepiniz görmüşsünüzdür..Okadar çok arkadaşım varki mutfakta yaptıkları işe saygı duyup birbirlerini yukarı itmede,her alanda yardımcı olmadalar önceden böylemiydi salon şovunu yapar,yaptırırdı sonra bizler birbirimizin eksiğini görmede ayak kaydırmada önde gider olduk sonra dostluklar arkadaşlıklar bitti servis düştü ayağa...herkes şef müdür,f&b müdürü..zirvede!! yalnız takıma ihtiyaç yokki takımda neymiş?? ben kralım tekim ehh şu anda düştüğümüz geldiğimiz nokta. insanların o kadar ağzı yandıki basiretsiz yöneticilerden artık farklı işlere yöneliyoruz,ticaret,serbest işler gibi mutfaktaki arkadaşlarda f&b müdürlüğü nebileyim f&b direktörlüğü falan hepsini yaparlar bu kadar kolay ya bu iş???eline tabağı versen dışardaki herkes bu işi yapar KOnuşulaca muhasebesi yapılacak o kadar iş varki serviste ama kimse kimsenin halini anlamaz,işi bilenlerde meslği bırakır tüm öğrencilerde aşçı olur öyle gider... kalın sağlıcakla
    18.08.2009, 11:16:53 - MUSTAFA

    Arkadaşlar,TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ misali bir durum bu yaşanılanlar. Biraz zamanınızı alır ama kariyer.net,yebibiriş.com adreslerinde full cv ler oluşturun,ayrıca bu sitede yurtdışında çalışmak isteyenler için imkan da var.(CV yazarken işverenlerin arama şeklini unutmayın;Görev isimlerini çeşitlendirin Restoran Müdürü/Restoran Yöneticisi vs) Kimleri tanıdığınızı bilemem ama ben kimleri tanıdığımı iyi biliyorum. Kuvvetli cv ler yerleşik olanları korkutmaya yetiyor.Kimse yerini tehlikeye atacak personeli yakınlarında görmek istemiyor. En azından yaz geldi,güneyde çok iş var,kışa da istanbul,Ankara. O zaman belki yanınızda çalışırız. Kıssadan hisse naçizane-zor oldu ama öğrendim : CV lerdeki deneyimlerinizin fazlalıklarını atın ve başlangıçda Tabi Efendim,Peki Efendim demeyi ihmal etmeyin .. mehmet_hut@hotmail.com
    13.05.2009, 12:27:24 - Mehmet HUT

    tesekkür ederim,ne yazıkki görünen gercekler bunlar,ben en son kıbrısta bir otelin f&b müdürü idim,turizme ve otelciliğe yıllarını vermiş bir f&b ciyim,türkiye dönüsüm hüsran oldu iş arayısım halen sürmekte,istanbulda ikamet ediyorum,eger bir yerle anlasabilirsem bu sezon kendi ülkemde işe baslayabilmeyi umut ediyorum,mail adresim,eklerseniz görüşebiliriz tabiiki. mahir.baskan@hotmail.com saygılar
    27.03.2009, 09:51:13 -

    murat bey bravooo!!çok haklısınız.artık insanlar destek değil bırbırıne gercekten kostek oluyorr.insan kendince bile mucadele verırken zorlanıyor.ben de turizm mezunuyum.yıllardır da otellerde çalıstım.çok şey gördük ve yaşadık!malesef şuan hakettiğim mertebede değilim.!ama öyle insanlar var ki,gerçekten şaşıyorum haketmeden o pozisyona ulaşan dayısı olan vss..kelimeler kifayetsiz kalıyor bu konuda.abilerimiz,dostlarımız arka çıkan artık kimse kalmadı..komik bir durum..siz peki şuan nerdesiniz,nedir göreviniz?iletişime geçmeyi isterim..
    26.03.2009, 20:23:12 - serra kaya
  • TÜRK MUTFAĞININ TANITILMASI
    23.02.2009, 13:30:17 - cengiz
    Sahil otelciliği yapan ve çoğunlukla "her şey dahil" hizmeti veren otel işletmelerinde misafirlerin 3öğün yemek aldığı ana restoranların yanında temalı ve ülke mutfağı hizmeti veren restoranlar bulunmaktadır.
    Bu restoranlarda ağırlıklı olarak yabancı ülke mutfakları servis edilmektedir.
    Bunlar; İtalyan,Rus,uzakdoğu,Meksika,Arjantin,Fransız,v.b. şeklinde sıralanabilir.Bu mutfaklardaki menüleri oluşturmak için gerçeğe uygun malzeme ve reçeteler kullanılmalıdır.Fakat bir çok otelde ülke mutfağı adı altında sunulan ürünler gerçek ülke mutfak yiyecekleri değildir.Eğer bir ülke mutfağı yiyecekleri servis edilecekse bu hem dekorasyonda hem servis elemenlarının üniformalarında ve hemde gerçek reçetelerde kendini göstermelidir.Gerçeğe uymayan sunumlar yapmak konaklayanlar üzerinde olumsuz bir etki yaratacaktır.
    Bu sunumları gerçeğe uygun olarak yapmak elbetteki maliyet gerektirir.Örneğin uzakdoğu konseptli bir mutfak için ithal malzeme kullanımı gerekli olacaktır ve bu da maliyetlere yansıyacaktır. Ayrıca bu ülke mutfakları tadmak isteyen turistler zaten o ülkelere gidip yerinde ve gerçek reçetelerine uygun olarak yemektedirler.
    Her ortelci tarafından bilinmektedir ki Türk ve yöre mutfağımız aşağıda saydığımız mutfaklar yanındakendine özgü bir yer almaktadır.Otellerde bulunan yabancı mutfak sunumla a la carte mutfakların yerine Türk yöre mutfaklarının sunulduğu birimler açmak kanımca mutfağımızın tanıtılmasında yararlı olacaktır.
    Gerçek dekorasyon ve reçetelerine uygun "karadeniz mutfağı", " ege mutfağı", "orta anadolu mutfağı", "Trakya mutfağı", " Güneydoğu anadolu mutfağı" restoranları otellerimizde yabancı mutfaklar yerine konulmaya başlayınca eminim mutfağımızhak ettiği yerlere gelecektir.
    CENGİZ ÖZGÜLE
  • Barmenin Cep Kitabı Çıktı!!!
    03.02.2009, 22:00:30 - g.ece
    Barmenin Cep Kitabı isimli bu yeni kitap kokteyll.com sitesinin editörleri tarafından hazırlanmış olup, kokteyl tarifleri, geniş bar bilgileri içermektedir. Kitabın özellikle turizm sektörü yiyecek ve içecek departmanı çalışanlarının çok işine yarayacağını ve onlar için bir yol gösterici olacağını düşünüyorum. Bu cep kitabı pratik bilgiler sunmaktadır. Boyutları itibari ile de cepte çok kolay taşınacağından her zaman el altında bulundurulabilir.

    Kitabı bu adresten inceleye bilir ve sipariş verebilirsiniz:
    Barmenin Cep Kitabı: http://www.kokteyll.com/barmenincepkitabi.php